לחץ בחזה- במרכז ובצד שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/01/2023 | 18:35 | מאת: יעל

שלום, אני בת 47 משקל תקין/רזה. בריאה לא נוטלת תרופות. יש לי בעיה שהחלה ולא עוזבת. התחיל מכאב נקודתי בצד שמאל בחזה לכיוון מרכז בית החזה. קצת העיק. לא התיחסתי. אבל כעת יש לי לחץ במרכז החזה. זה בא והולך גם בשינה יש לי וזה מפריע. חשבתי אולי שרירים?- אבל אם כך למה אני מרגישה לחץ ולמה זה בא והולך. זה משהו עמום קשה לי להסביר. מה ניתן לעשות? אני רק אומר שעשיתי ערוי ברזל בנובמבר.( חסר לי ברזל) ובאוקטובר בדיקת דםשנערכה עשו לי גם cpk - יצא תקין. מעולם לא היה לי דבר כזה. אני לא אחרי מחלה/וירוס תודה באוקוטובר עשו

שלום, יש כמה אפשרויות חוץ מבעיות לב שפחות סבירות במקרה שלך. רפלוקס - חומציות, כאב שרירי או דלקתי או חרדה. ממליץ על המשך בירור רופא המשפחה.

30/01/2023 | 19:58 | מאת: יעל

תודה תודה. רפלוקס אין. גם אני חשבתי על כאב שרירי. האם כדאי לקחת מוסקול/אופטלגין? והאם כאב שרירי בא והולך? שוב זה רק כאב של לחץ/ מוחץ. ממה זה נגרם כאב שרירי?

מנהל פורום מחלות ריאה