שיעול מתמשך עם ליחה בהפסקות 4 חודשים היום החל גם חום 38.2

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/01/2023 | 17:06 | מאת: אלון

אני בן 70 בכושר מצוין טרום סכרתי בגלל כריתת זנב הלבלב אסמתי עם משאף. לפני שבועיים צילום רנטגן חזה ומערות האף ועפ רופא המשפחה נראה תקין. היום החום עלה והכאב בבית החזה חזק. יש לי בבית אוגמנטין. לפני חודש וחצי לקחתי 5ימים אוגמנטין ואחרי שבועיים הכל חזר. מתלבט האם לקחת מיידית אנטיביוטיקה. תודה מראש

29/01/2023 | 17:14 | מאת: אלון

האם להתחיל אנטיביוטיקה ,בגלל החום בדרך כלל אין לי חום, רופא המשפחה נתן אוגמנטין שעדיין לא לקחתי. לפני חוד לקחתי 5 ימים אוגמנטין .הרגשתי מצוין והכל חזר . תסמינים כמו שפעת. גרון נזלת ושיעול עם ליחה.משתפר וחוזר חלילה.

שלום, הכי סביר שמדובר בוירוס ויהיה שיפור גם ללא אנטיביוטיקה. בכל מקרה אני לא יכול להמליץ אחרת מרופא שבדק אותך וכנראה התרשם וחשד לזיהום חיידקי.

מנהל פורום מחלות ריאה