חולת לופוס קשה ,במצב סופני .

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/01/2023 | 20:12 | מאת: יובל

שלום רב . אנחנו משפחה אובדת עיצות המעוניינת ביעוץ רפואי מציל חיים . בחורה בת 33 חולת לופוס,הגוף שלה קרס . ואנחנו זקוקים לסיוע רפואי מציל חיים . הבחורה נמצאת באחד מן בתי החולים בחיפה .אנו זקוקים לאנשי מקצוע רפואי ,אשר יצילו אותה באופן מיידי ודחוף . נודה לכל מי שמתדנב לעזור לנו . נייד : 052-6189185 תודתנו נתונה מראש : בברכה - יובל .

שלום, בכל אחד מבתי החולים בחיפה יש אנשי מקצוע טובים בתחום הריאות וטיפול נמרץ ואני בטוח שיעשו את המכסימום להציל אותה. רפואה שלמה!

מנהל פורום מחלות ריאה