מחלת ריאות ממושכת לתינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/01/2023 | 14:04 | מאת: יהונתן

שלום יש לי תינוק בן 9 חודשים , כבר מגיל חצי שנה סל מצפצופים נשלחנו לצילום קנה הנשימה עם פילטר נחושת בגיל חצי שנה ששם רשמו שנצפה ריבוי אוויר בקיבה וריבוי גז במעיים , וחשד לנזורפארינקס צר , מזה חודש שהוא עם קוצר נשימה , מצאו לו מספר פכמים תסנין בריאות , rsv , היינו מאושפזים 3 פעמים במהלך החודש לתקופות ארוכות עם סטרוציה נמוכה והזדקק לחמצן בין האשפוז השני לשלישע שחררו אותנו הביתה עם משאפים בוקר וערב של ונטולין ופלקסוטיד לטיפול תומך מה שלא כלכך עזר כי חזרנו גם בפעם השלישית, נאמר שיש לו גם אקספרסיום מוארך.. מה מומלץ לעשות?

שלום, אין לי ניסיון עם תינוקות. ממליץ להתייעץ עם רופא ריאות ילדים.

מנהל פורום מחלות ריאה