כאבים עזים בריאה ימין

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/01/2023 | 14:53 | מאת: אלונה

שלום, לפני כחודש התחילו לי שיעולים קשים וליחה לאחר מכן זה החמיר וגם היה לי חום גבוה מאוד (קרוב ל-40 מעלות) וצמרמורות. לאחר שזה עבר (כשבועיים אחרי) התחילו לי כאבים בריאה ימין בעיקר (מתחת לחזה) וכמובן שזה הקרין לי גם לגב (כל אזור הצלעות). ברמה שקשה לי לזוז, אפילו לעשות תנועות הכי קטנות וכל שיעול או התעטשות זה כמו דקירה. עשיתי צילום חזה אך זה מראה שאין דלקת ריאות (למרות שנדבקתי מאחותי עם אותם תסמינים בדיוק ולה היה דלקת ריאות). לאחר שבועיים הכאבים לא עוברים ואף מתחזקים, כואב לי מאוד אני לא יכולה לעשות כלום, אני אובדת עצות.

שלום, לפעמים יכול להיות סדק בצלעות בעקבות שיעול קשה והכאבים יכולים להימשך זמן. אפשר להשתמש בתרופות אנטי דלקתיות כמו אדוויל.

מנהל פורום מחלות ריאה