פיענוח ct עם יוד לאחר חצי שנה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/01/2023 | 21:45 | מאת: יוחנן

מודגמים שינויים אינטרסטציאליים רטיקולריים באיזורים פריפריים של שתי הריאות, יותר בולטים באונות התחתונות, הממצאים הודגמו גם בבדיקה הקודמת וללא שינוי משמעותי, מודגמות הצללות ground glass עדינות באיזורים הפריפריים של האונות התחתונות ובעיקר בRLL, מעבר לזה הכל תקין לסיכום: שינויים רטיקולריים יחסית קלים באיזורים הפריפרים של שתי הריאות, סימנים פיברוטים מוקדמים קלים, הממצאים ללא שינוי מהותי מהבדיקה הקודמת, 1/8/22 ראוי לציין שתפקודי הריאות תקינות לחלוטין, יש לי שיעול רטוב בעיקר בלילה, אשמח להתייחסות ממך ומה חומרת המחלה לפי דעתך, תודה.

שלום, במידה שתפקודי הריאה תקינים הרי שמדובר כעת במחלה קלה. צריך לראות את הסיטי עצמו כדי לתת הערכה מדוייקת יותר לגבי העתיד.

מנהל פורום מחלות ריאה