איבוד טעם ריח שלילית לקורונה, כעת חום גבוה שיעול צמרמורת מחלה ויראל

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/01/2023 | 19:10 | מאת: שרה

ערב טוב מבורך! אני בת 60 סובלת ממחלות רקע רבות CLL יתר לחץ דם דום נשימה בשינה כריתת בלוטת המגן,דלקות חוזרות של הלבלב ריאות לפני כשבוע חום גבוה 39+ שיעול חולשה פניתי למיון נאמר לי שככל הנראה וירוס ויראלי או ברונכיט,כעת אין לי חוש טעם וריח ועדיין עם חום וכו..עשו לי בדיקת קורונה שלילית רציתי לשאול לרשותך ממה יכול להיות איבוד חוש הטעם והריח ? אודה לךמאד

שלום, קורנה באמת פוגעת בטעם ובריח. כמו קורונה, יתכן גן וירוס אחר שפוגע בתעלות האף ובפה יכול לגרום לאותה תופעה. בכל מקרה מניח שעם השיפור במחלה גם התלונות האלה יחלפו.

מנהל פורום מחלות ריאה