ריאות והדמיה..... קונסולידציה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/01/2023 | 22:18 | מאת: שני

שלום. אני בת 33 .ברקע יש לי לופוס. מטופלת במטוטרקסט. לפניי כ 6 שבועות הינה לי דלקת ריאות. התבטא בקוצ"נ וכאב חד בזמן נשימה וחום. ו crp 98 . אןבחנתי במיון. אתמול- קיבלתי את תיצאות ההדמיה שבצעתי במיון לאחר 3 ימי טיפול באנטיוטיקה. ונכתב שם-קונסולידציה באונה ימנית בהחמרה קלה. חדשה בהשוואה ל 9-22. השאלה- מה זה אומר ? כי מה שקןרה כיום- יש לי קוצ"נ בזמן הליכה.ולעיתים עדיין כאבים חדים בזמן נשימה עמוקה.(יש לציין אני 6 שבןעות אחריי דלקת ריאות) עשיתי צל"ח בקופ"ח לפניח 3 שבועות והכל תקין. מה דעתכם או המלצתכם בנושא?

שלום, אולי מדובר בדלקת ריאות לאנטיביוטיקה יכולה לעזור . ממליץ על מעקב במרפאת ריאות.

18/01/2023 | 20:46 | מאת: שני

סליחה. אבל לא הבנתי את התשובה. צל"ח בקופ"ח לפניי 3 שבועות תקין. . ואילו צל"ח במיון לפניי 6 שבועוצ היה קוסילדציה באונה ימנית. ועדיין יש לי דקירות ולעיתים קוצ"נ. כתבת לנבות ליטול אנטיביוטיקה,? מה זה?

מנהל פורום מחלות ריאה