Ct ריאות עם הזרקת יוד ופענוח

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/01/2023 | 15:14 | מאת: עזרא

ממצאים לאחר ct ריאות לא הוגגמו בלוטות לימפה מוגדלות בבית השחי הגדלה קלה של קשריותלימפה במיצר כלי הדם הגדולים במיצר בטווח התקין פנרכימת הריאות שינויים אמפיזמתייםבשתי הריאות קונסולידציה מרכבת מאורכתבהקף חלק תחתון של rul קונסלידציה נוספת קטנה בהיקף חלק עליון של rul וציור קשרייתי בהיקף ה rul קשרית זעירה תת פלאורלית בהקיף ה rml מעבר חזה בטן אדרנלים תקינים לסיכום ממצאים בריאה ימנית כמתוארבאבחנה מבדלת תהליך זיהומי לקורולציה קלינית והמדך ברור/ מעקב בהתאם האם צריך לחשוש תודה מראש אשמח לתשובה עזרא

שלום, יתכן שמדובר בדלקת ריאות כשברקע יש אמפיזמה שזה מנזקי עישון. כדאי להגיע עם הדיסק למרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה