כתמים שחורים / אפורים בליחה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/01/2023 | 17:22 | מאת: מאיה

שלום ! בת 26 בריאה לא מעשנת ולא עישנתי מעולם! יודעת שאולי קשור יותר לא.א.ג אבל מנסה גם פה. היום בבוקר קמתי ובליחה של הבוקר שהייתה שקופה היו מין כתמים שחורים/אפורים לאחר מכן קינחתי את האף וגם שם ראיתי את אותם כתמים. לא סובלת מאלרגיות ללא כאבי גרון ללא שום תסמינים נוספים, כן רואה לנכון לציין שגרה בדירה עם עובש שאני מנקה אותו והוא חוזר בחורף, לא יודעת אם קשור. מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות משהו מסוכן? תודה !!

שלום, נראה שמדובר בברונכיטיס וירלית שמשפיעה על צבע הליחה. הייתי ממתין עוד כשבועיים ואם אין שיפור פונה להמשך בירור.

מנהל פורום מחלות ריאה