חוסר יכולת למלא את הריאות באוויר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/01/2023 | 02:52 | מאת: דני

שלום רב ד"ר רוזנגרטן, אני סובל מקושי נשימה דרך האף בשל חסימה שדורשת התערבות ניתוחית. לעתים אני מרגיש קושי למלא את הריאות באוויר במנוחה, בעיקר בשעות הערב, מה שגורם לי לשנות תנוחות ולקחת נשימות חזקות כדי להצליח למלא את הריאות באוויר. בשבועיים האחרונים הבעיה התגברה, מה שגורם לי לסחרחורת, תחושת טשטוש וחוסר נוחות. נשלחתי למספר בדיקות על ידי הרופא אך התור אליו נקבע לעוד זמן רב. האם המצב הנוכחי יכול להסב לי נזק? האם הנשימות החזקות יכולות להזיק לגוף?

שלום, לא נראה שיכול להיות נזק מכך. אני מאמין שהמצב ישתפר לאחר שבעיית החסימה באף תטופל.

מנהל פורום מחלות ריאה