אינהלציה עם חמצן לחולה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/01/2023 | 15:09 | מאת: אייל

שלום, אבי הוא חולה סיעודי עם copd. לאחרונה יש לו החמרה נשימתית ויראלית לטענת הרופאים, והוא נאלץ להיות תמיד עם חמצן כרגע. הבעיה היא שאם עושים לו אינהלציה עם האינלטור אז הסיטורציה יורדת ואנחנו נאלצים לעשות את זה עם בלון חמצן. האם יש פתרון לזה, ועד איזו רמה של ירידה בסיטורציה היא כבר מסוכנת? תודה מראש

הסטורציה יכולה לרדת עד 90% ואין מקום לדאגה. אפשר גם לעשות אינהלציה עם המסכת על הפנים כשהחמצן מחובר לאף במידת הצורך.

12/01/2023 | 23:40 | מאת: אייל

סליחה דוקטור אבל לא עדכנתי שהוא עם טרכאוסמום.

עד 88-90% סטורציה אפשר לרדת בזמן האינהלציה.

מנהל פורום מחלות ריאה