תוצאות בדיקת כיח.לאחר שיעול נוראי חודשים רצוף

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/01/2023 | 13:44 | מאת: יקי

יש לי חודשים רצוף שיעול נוראי עשיתי בדיקת כיח נמצא:sputum cuture צמיחה של לויקוציטים רבים.שם החידקescherifhia coli רשומים 12 סוגים של החידק וליד כל סוג האנטיביוטיקה שמתאימה לו ורמת הרגישות. אבקש הסבר מה יש לי ומה הטיפול הנדרש. תודה

שלום, יש חיידק בדגימת הליחה שלך אבל זה עדיין לא אומר שזאת הסיבה לשיעול הממושך. הפירוט של התשובה מראה על סוג האנטיביוטיקה שטובה לטיפול בחיידק אבל אני ממליץ להשלים בירור במסגרת מרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה