ליחות ושיעול ובדיקות תקינות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/01/2023 | 22:14 | מאת: שאולי

היי דוקטור עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לריאות סיטי צילום רגיל ,mri,תפקודי ריאה הכל תקינים שלוש שנים לא יודעים להגיד למה בדיוק אני משתעל ככה.אני בן 23 לא היה לי בעיות כאלה עד גיל 18-19 ואני אבוד לגבי אבחנה .שמעתי על מחלה שנקראת pcd הגיוני שאפתח אותה באמצע גיל 19 כי שמעתי שזאת מחלה גנטית שמאבחנים בגיל צעיר בדרכ

שלום, לרוב במחלה זו יש פגיעה בריריות דרכי הנשימה ואז הבדיקות כמו סיטי אינן תקינות. כדאי לעשות תגר מטכולין והמשך מעקב.

מנהל פורום מחלות ריאה