Paralysis diaphragm bilateral

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/12/2022 | 19:26 | מאת: יאלוש

שלום רב אני לאחר אישפוז ממושך בערבות החמרה נשימתית חמורה ברקע יש גם NSIP מאז ההחמרה אני מרותקת למיטה מחוברת על הזמן עם ביפאפ וחמצן ללא יכולת דיבור מאז ההחמרה אותו דבר אוכל מאמץ הכי קטן מחמיר ואז למרות החיבור לביפאפ והחמצן אני מצפצפת מיתנשמת מה עושים במצב כזה ? כי לשבת במיטה כל הזמן בחדר בלע טיפול זה בעייה יועצים דל שיקום נשימתי אין להם דרך לעזור המצב לא מתאים לשקום אודה לתשובתך

שלום, אולי ניתן להיעזר במכשיר הייפלו שמספק חמצן בהספקים גבוהים.

מנהל פורום מחלות ריאה