קשיי נשימה ערפול.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/12/2022 | 15:16 | מאת: בן

היי דוקטור, אני בן 22 בשנה האחרונה אני סובל מקשיי נשימה במנוחה. זה בדרך כלל מתחיל בבוקר ומה שקורה זה שאני מרגיש חנוק וסחרחורת והרגשה כאילו הגוף לא נושם אוטומטי. הייתי בבדיקות של לב ריאות ואף אוזן גרון וחוץ מזה שאמרו לי שיש לי דום נשימה בינוני בשינה, וחסרה לי לחות באף(בגחח שהורידו לי יותר מדי מהחיך בניתוח שעברתי. לא מצאו שום דבר ובעיקר לא משהו שאמור להצדיק את ההרגשה שלי. ניסיתי חעשות עוגה וחחכת לפיזוטרםיסט נשימתי או לcbt ושום דבר לא עזר. ואני מרגיש רוב היום תחושת ערפול וכאב ראש. רציתי לדעת האם יש לך רעיון לטיפול כלשהו שלא עשיתי ויכול לעזור?

שלום, אולי בכיוון של טיפול בכאבי ראש שווה להשלים ייעוץ נוירולוגי.

מנהל פורום מחלות ריאה