ריכוז חמצן בחדר סגור

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/12/2022 | 01:11 | מאת: תמרה

שלום וברכה ד״ר, אשמח ממש למענה על שאלה שמטרידה אותי. אנחנו 4 נפשות בדירת חדר אחת, זוג הורים ו2 פעוטות תאומים בגיל 3. בלילה בתקופה הזו, הילדים יושנים בחדר עם חלון סגור ודלת סגורה. וגם אנחנו יושנים בסלון עם חלון סגור. ככה שבמהלך כל הלילה כל הבית סגור. במהלך היום מקפידים לאוורר מעט. שני הילדים יושנים באותו החדר 12 שעות בלילה, מ7 עד 7, האם יש להם סכנה למחסור בחמצן? חשבתי על להשאיר להם פתח קטן בחלון אך מפחדת שיהיה להם קר מידי בלילה. האם הפתחים הטבעים שיש בכל בית מספיקים לחמצן בדירה קטנה כזו, ללילות של 12 שעות, יש פתח קטן מתחת לדלת של הבית, חריצים מזרעיים בחלון הגדול של המרפסת(למרות שסגור בוילון) אשמח לשמוע דעתך בתור מומחה ריאות, האם אנו סובלים ממחסור בחמצן.. ואם אשאיר לילדים פתח מזערי בחלון האם זה ישפר את המצב? כי מרגישה עייפות לאורך היום ובלילה כשנשכבת במיטה קושי לנשום..אבל אני גם בהריון אז אולי זה גם משפיע..

שלום, אין סכנה. גם אם החדרים סגורים אין אטימה הרמטית וחמצן נכנס פנימה.

מנהל פורום מחלות ריאה