תסנין פרילארי בצילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/12/2022 | 17:34 | מאת: גיא

אני בן 44, לא מעשו. משתעל למעלה מחודשיים עם ליחה בהירה. עשיתי צילום חזה והתשובה הייתה: תסנין פרילארי מינימלי ב-RRL, ללא תפליט פלאורלי. סינוסים חופשים. צל הלב בגודלו וצורתו תקין. שלג גרמי תקין. אני לוקח אנטיביוטיקה כבר שבוע: ROXO 150 אבל זה לא עוזר בינתים. מה התוצאה הזו אומרת? האם יש סיכוי שמדובר בסרטן ריאות? תודה.

שלום, קרוב לודאי שמדובר בדלקת בלבד. במידה שאין עדיין שיפור מומלץ לחזור על צילום חזה ולשקול אנטיביוטיקה אחרת. בכל מקרה כדאי לחזור על צילום חזה אחרי חודשיים לראטת שהכל חלף.

מנהל פורום מחלות ריאה