פילטר למטהר אוויר ביתי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/12/2022 | 13:31 | מאת: יוסף

אני סובל מאסטמה ואלרגיה עונתית (אבק קרדית האבק והדברים הנפוצים שבאים עם האסטמה), בתקופות האלו יש לי בבית נזלת אלרגית כמעט תמידית קניתי לפני שנה מטהר אוויר עם פילטר HEPA שללא ספק עוזר עקב סינון האבק אני צריך לקנות לו פילטר חדש ולא יודע איזה יותר רלוונטי ומיועד לבעיות שלי האחד שמתואר כאנטי בקטריאלי והשני שמתוהר כאנטי פורמלדהיד, כל אחד עם שכבה מיוחדת משלו אלו שני הסוגים היחידים הקיימים למטהר האוויר שברשותי, איזה מהן יותר רלוונטי לבעיות שלי? אודה לתשובתכם

שלום, אני לא מץמצא בסוגי המטהרים השונים. אולי תנסה להשיג את סוג הפילטר שדומה למה שיש לך עכשיו והיית מרוצה ממנו.

04/12/2022 | 13:56 | מאת: יוסף

תודה רבה על התשובה הפילטר הקיים הוא פשוט והסוגים הנמכרים הם השניים שציינתי, לכל אחת שכבה נוספת על מה שיש לי לפי ידיעתך, מה יותר בעייתי לאנשים עם הבעיה הבריאותית שציינתי כשמודבר בשהות בתוך הבית? בקטריות באוויר או פורמלין?

הייתי הולך על פילטר לפורמאלדהיד

מנהל פורום מחלות ריאה