הופעת פסי דם קטנים בליחה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/11/2022 | 06:36 | מאת: יוסי

בן 49. בעשרה ימים האחרונים חליתי במחלת דרכי נשימה ללא חום. החל מיומיים נזלת ועבר לשלשוה ימי כאב גרון איבדתי הקול ליומיים עם צרידות אח"כ ובשישה ימים האחרונים שיעול שהיה יבש בתחילה רב מאוד אחרי כל משפט. ביומיים האחרונים שיפור ניכר השיעול הפך עם ליחה צהובה אבל לא מציק כבר אבל בשלוש פעמים שהשתעלתי ביומיים האחרונים ראיתי בליחה פסים דקים של מעט דם. זה לא הגיע מהנזלת מלמעלה מהאף. אני פיסית מרגיש הרבה יותר טוב.השיעול עצמו פחת ב 80%. נוטל גם מיקרופירין. האם יש צורך לברר הדם או שזה חלק מהזיהום שהיה?

שלום, נראה לי שזה שאריות מהזיהום. בינתיים תמשיך לעקוב. אם זה מפסיק אפשר להיות רגועים.

מנהל פורום מחלות ריאה