שיעול עם ליחה.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/11/2022 | 04:58 | מאת: א

שלום אימי בת 90 בהמשך לשאלתי הקודמת יש לה שיעול עם ליחה כבר שבוע זה לאחר שקיבלה זינט ואז התחיל לה שיעול עם ליחה ועייפות , עשתה צילום חזה הכל בסדר, אבל ניתן לה שוב זינט לשבוע, השאלה היא ממה יכול לנבוע השיעול עם ליחה וכמה זמן שיעול יכול להמשך? האם זה יכול להיות קשור לאי ספיקת לב שיש לה? ואם כן מה עושים? תודה

שלום, יכול להיות שיעול גם חודש לאחר דלקת וירלית וזה עוזר לבד. גם אי ספיקת לב יכולה לגרום לשיעול אבל זה פחות מתאים לתיאור. הטיפול הוא איזון התרופות ללב במקרה כזה.

מנהל פורום מחלות ריאה