צילום חזה?????

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/11/2022 | 19:25 | מאת: אור

שלום אמא שלי בת 90 היה לה גרון אדום והצטננות קיבלה ל5 ימים זינט 250 סיימה לפני 4 ימים , אבל עדיין מקוררת ( אין לה חום ולא היה וגם קורונה שלילי) יש לה שיעול יבש עם ליחה בעיקר כשהיא שוכבת במיטה השיעול בא, נתתי לה ברונכו סירופ וגם הכדור המתמוסס היום אבל עדיין אין שיפור, השאלה אם זה לא יכול להיות דלקת ריאתי? האם כדאי לעשות לה צילום חזה? תודה

שלום, מציע לחכות עוד שבוע אם אין החמרה. מעקב רופא משפחה בשלב זה.

15/11/2022 | 13:38 | מאת: אור

שלום עשינו לה צילום חזה אתמול הכל היה תקין אבל השיעול עם הליחה עדיין קיים ונתנו לה שוב זינט ל7 ימים והכדור מתמוסס לגרון וברונכו סירופ, השאלה האם הלילה גורמת לשיעול כזה? והאם אסור לקחת זינט עם ברזל ומדוע? תודה

מנהל פורום מחלות ריאה