שיעול מדי פעם

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/11/2022 | 05:35 | מאת: אורן

שלום אימי בת 90 בשנה שעברה בחורף עשו לה צילום חזה כי היה לה שיעול מטריד ואז היה סוג של דלקת ריאתי , קיבלה אנטיביוטיקה וחלף, ועכשיו כבר שבוע היא מקוררת קיבלה זינט 250 ל5 ימים סיימה אותו ופתאום עדיין מקוררת אבל פתאום התחיל שיעול מדי פעם, האם כדאי לעשות לה צילום חזה לכל מקרה? זה שיעול עם ליחה והיא מצוננת ( אין לה חום או קושי נשימתי) תודה

שלום, ממליץ לחכות עוד שבוע שבועיים אם המצב לא מחמיר. ככל הנראה מדובר במחלה וירלית של דרכי נשימה עליונות וזה עובר לבד ברוב המקרים.

מנהל פורום מחלות ריאה