שימוש בסימביקורט - השפעות ?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/11/2022 | 10:57 | מאת: זנדני

שלום , אני בן 46 משתמש בסימביקורט 80 פעם ביום או יומיים . בכל פעם שאיפה אחת . ב4 חודשים האחרונים ( יש לי אלרגיה לקרדית האבק ) 1. האם יש השפעה שלילית של השימוש בסטירואידים - משפיעים לאורך זמן על תפקודי כליות כבד, מוח וכו ? מערכות אחרות ? 2. במידה ואני אעשה חינון נגד אלרגיה ובמידה והוא יצליח האם אני אועל להפטר מהשימוש במשאף ? תודה

שלום, הכמות של סטרואידים שיש בסימביקורט היא מינימלים ומתמקדת בריאות כך שאין תופעות לוואי משמעותיות. יש לשטוף את הפה לאחר השימוש. חיסונים יכולים להוריד את השפעת האלרגיה ובכך לגרום לאיזון טוב יותר של אסתמה וכך להפחית את הצורך במשאף.

מנהל פורום מחלות ריאה