הצללה בריאה שלא חולפת

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/11/2022 | 13:17 | מאת: יעל

שלום אני אמא ל2 מאוד בלחץ הודה לכם אם תוכלו להרגיע אותי. כשהייתי בהריון התחיל לי שיעול מאוד כבד אפילו גרם לשבר בצלעות בלי שום קשר אחרי הלידה עשיתי פט סיטי שיצא תקין. בעקבות השיעול העקשן עשיתי צילום חזה כבר 3 פעמים מצאו הצללה בריאה הימנית הביאו 2 סוגי אנטיביוטיקה שלא עזרו. ועכשיו צריכה לעשות סיטי אני מאוד מפחדת אני אמא מה אם זה סרטן ריאות? לא בטוח שמחלימים מזה אני רק בת 28 😔

שלום , אני יכול להרגיע אותך ולומר שבגילך מאוד נדיר למצוא סרטן בריאות ואני מקווה שהסיטי יוכיח זאת.

מנהל פורום מחלות ריאה