נשימה על ריק-לא מובן

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/11/2022 | 11:40 | מאת: אורלי

שלום אבקש להתיעץ לא יודעת אם זה הפורום הנכון. בעלי בן 72 בעל קוצב לב רגיל מזה שנה.היה לו אוטם לב לפני שנתיים. כבר כשנה יש לו תופעה שהוא מכניס אויר ומרגיש שהוא מכניס על ריק.. זה ההסבר שלו כאילו זה ריק והתחושה מגיעה עד הגרון... מה זה יכול להיות? האם לבדוק ריאות וכו... כאשר התלוננו במחלקה של הקוצבים אמרו שאין קשר.. לאיזה כיוון ללכת? תודה רבה

שלום, מהנסיון שלי הרבה פעמים לא מדובר במחלה ובעזרת תרגילי נשימה כמו יוגה וכו עם הזמן צפויה הטבה. ניתן לבצע תפקודי ריאות והשלמת בירור במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה