בירור תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/10/2022 | 21:06 | מאת: יוחנן

שלום ד"ר רוזנגרטן, בסיטי ריאות שעשיתי לפני מספר חודשים התגלה שינויים בבסיסים, הרופא המליץ לעשות ברונכוסכופיה+ביופסיה וכך עשיתי, השבוע הגעתי אליו לקבל תשובות והוא אמר שבביופסיה לא נמצא סימן/בעיה כל שהיא כמו כן הבדיקות תפקוד ריאות+בדיקות דם תקינות, כחלק מהתשאול הועלתה העניין שאני מגדל ציפורים והוא טוען שהדלקת שיש לי(כרונית זעירה) לדברו נובעת מההפרשות של הצעפורים והמליץ לי שמוטב שאפטר מהם אחרת המצב עלול להחמיר, השאלה שלי האם ברגע שאפסיק את החשיפה המחלה תעבור? או שעדיין המצב יכול להידרדר גם לאחר הפסקת החשיפה? כמו כן עד כמה ההבחנה ודאית? תודה, בברכה יוחנן.

שלום, אין לי את כל הנתונים שיש לרופא שלך ולכן אני מציע לשאול אותו את השאלות הללו. לפי מה שאתה כותב האבחנה לא ברורה ולכן אי אפשר להסיק מסקנה מחייבת.

מנהל פורום מחלות ריאה