דלקת ריאות שאלות בנושא ד.ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/10/2022 | 20:06 | מאת: חזקאל

הכל החל בכאבים בצלעות אחוריות,מלווה בכאבי עזים והפרשו ליחה ירוקה.לאחר 4 ימים צילום רנטגן הצביע על דלקת דו צ. צויידתי ב2 סוגי אנטיביוטיקה: זטו 250 מ ג. וכן:זינאט 500 מ ג ,20 כדורים ל10 ימים,2 בכל יום. 1.הכאבים בתנועות ותנוחות הגוף נחלשו,השינההשתפרה. 2.הליחה אינה פוסקת וביומיים האחרונים היא מלווה ב חוטי דם. ממה הפרשת הדם והדלקת נגרמות האם תופעה טבעית או מדאיגה? כל הכאבים החלו לפני 8 ימים.הטיפול לפני 3 מים

שלום, אני מניח שהכל קשור לדלקת ובהדרגה זה ישתפר וייעלם. צריך מעקב וצילום חוזר עוד כחודש וחצי.

מנהל פורום מחלות ריאה