הרגשות קשי נשימה לאחר אוכל או בתוך מקלחת .

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/10/2022 | 18:22 | מאת: דדדג

שלום וברכה לדוקטור הנכבד.אני בן 47 מאובחן עם סי או פי די.מצב קל ללא הגבלות עובד ומתפקד רגיל וגם עושה ספורט יש לי תופעות בזמן אחרון של קשי נשימה לאחר אוכל של ארוחת צהריים בעבודה (ארוחה מלאה) גם כאשר אני בבית מתקלח במקלחון לאחר מקלחת כעבור כמה דקות מצב משתנה לטובה והכל בסדר .אני מטופל במשאף רלוור 92/22.האם אני צריך לגשת לרופא בהקדם ? האם יש החמרה במחלה? מה אתה יכול להמליץ?

שלום, קשיי הנשימה שאתה מתאר לא מאפיינים COPD שהיא מחלה נדירה בגיל ציר כמו שלך. בכל מקרה התלונות לא נשמעות לי חמורות. ניתן להשתמש במשאף כמו וונטולין או ארובנט לפי צורך ולראות אם יש השפעה לטובה.

מנהל פורום מחלות ריאה