בהריון היה לי קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/09/2022 | 08:34 | מאת: דוש

בהריון חודש7הייה לי קוצר נשימה שבוע הסיטורציה הייתה בסדר בדיקות קרונה שלילי נתנו לי משאף שעזר בסוף שילדתי לילד היה אותו דבר בעיות בנשימה סיטורציה סדירה הוא יתאמץ בנשימה במשך 10 שעות ולא טיפלו בזה הלחץ דם נהיה 130 ובסוף גרם שיהיה לו קריסת מערכות זה קשור להריון ? רשלנות רפואית הייתה פה אבל מה שהיה לי בהריון גרם לו להתאמץ בנשימה

שלום, אני מצטער אבל אני רופא ריאות למבוגרים ואין בידי פרטים מדוייקים על המקרה. אני מציע לקבוע פגישה עם הצוות שטיפל בו ולהציג את השאלות הקשות.

מנהל פורום מחלות ריאה