תשובה מברוכוסכופיה + ביופסיה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/09/2022 | 12:18 | מאת: דוד

שלום רב ד"ר. מה המשמעות של התוצאה שקיבלתי בביופסיה sensitive intermediate resistant Minimum inhibitory concentration colony forming units בתרביות בדרכי הנשימה הוצג direct smear by microscope lower respiratory tract culture results מיקרוסקופיה בקטרילית direct smear by microscope Pmn+1 פלורה נורמלית של דרכי הנשימה לא נראו חיידקים במשטח תודה רבה על התייחסותך.

שלום, נראה לי שזו תוצאה של תרבית בלבד. לפי מה שצירפת אין חיידקים בתרבית.

מנהל פורום מחלות ריאה