לאחר ביקורת ראות שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/09/2022 | 10:12 | מאת: יאלוש

שלום וברכה  ברקע NSIP מטופלת בסלספט 1000מג פעמיים ביום פרדניזון 10 מג והמליץ להוריד ל 5 מג …בנוסף מטופלת ברספרים ואזניל קבוע ומחוברת לחמצן 24/7 ספיקה 8 ליטר בשל היפוקסיה בוצע סיטי חזה ואמר בעיקר רואים אוורור ירוד עם תמטים וציור ריאתי מוגבר בבסיסים אני רוצה להבין מה זה ציור ריאתי מוגבר ומה זה אוורור ירוד ולמה זה שייך תודה רבה

שלום, מדובר בתיאור של המחלה שלך. נראה שאין משהו חדש. חשוב להשוות לבדיקות קודמות ולראות אם יש שינוי.

מנהל פורום מחלות ריאה