טיפול מעבר לטיפול מנוע

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/09/2022 | 20:27 | מאת: חן

שלום, לפני שבוע התחלתי להשתמש במשאף רלבר לאחר שמומחה ריאות ראה את תפקודי הריאה והסברתי לו שכבר 4 שבועות קשה לי לנשום. נכון לעכשיו אני לא חש בשיפור ועדיין קשה לי לנשום ברוב היום. האם יש משאף או טיפול שניתן להוסיף לטיפול מידי בקוצר הנשימה? הבעיה היא בעיקר בנשימות עמוקות. תודה

שלום, רלבר הוא טיפול לאסתמה אבל מה שמתואר אצלך לא אופייני לאסתמה. מציע לעשות תרגילי נשימה איטית ולחזור אל רופא הריאות במידה שאין שיפור.

מנהל פורום מחלות ריאה