C.T ריאות : תמטים ופסים פיברואטלקטטיים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/09/2022 | 01:26 | מאת: ציפי נטוביץ'

באיזורים דפנדנטיים. C.T נערך לפני חצי שנה. לאימי יש C.O.P.D. מה האבחנה של ה C.T ?האם יש טיפול לזה ? האם יש טעם לאחר 6 חודשים לבצע c.t חוזר? כיוון שלא מצליחים לגמול אותה ממכונת הנשמה . תודה רבה דר' . האם תמליץ על בדיקות אחרות.

שלום, איזורים דפנדנטים הם האיזורים שנמצאים בחלקים התחתונים של הריאה ולכן יש קושי באיוורור. אחרי חצי שנה של הנשמה יש גם חולשת שרירים וצריך שיתוף פעולה ואימון ושיקום כדי להצליח להתנתק מהמכונה.

מנהל פורום מחלות ריאה