בבקשה ייעוץ להמשך בירור ריאתי???

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/09/2022 | 14:21 | מאת: יוני

הנני בן 30, בריא בד"כ ללא מחלות רקע וללא טיפול תרופתי. מזה שנה, כן שנה !!!!! חש במועקה וחוסר נוחות בלב, לא כואב ולא דוקר ולא לוחץ, ללא הזעה או קוצר נשימה. מוטב לציין שלא חוויתי בשנים שעברו סימנים דומים. פניתי פעמיים למיון אך לא נמצא שום ממצא פתלוגי, אק"ג תקין, טרופונין שלילע, צילום חזה ללא תסנין או תפליט. בקהילה השלמתי אקו לב + מבחן מאמץ + גסטרוסקופיה, כולם חזרו עם תוצאה תקינה. עיצות או הצעות יתקבלו בברכה. לאחרונה מתחיל לחשוב שהבעיה אולי בכלל ריאתית ולא לבבית כמו שחשבתי, כגון P.EMBOLISM. עיצות או הצעות מה להשלים עוד בכדי לשלול בעייה ראתית???

12/09/2022 | 14:22 | מאת: יוני

יש לציין שגם חליתי בקור7נה פעמיים.

שלום, מציע להגיע להערכה במרפאת ריאות אחרי ביצוע תפקודי ריאות מלאים.

מנהל פורום מחלות ריאה