ברונכוסקיפה עם טשטוש

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/09/2022 | 10:11 | מאת: יואב

שלום רב, האם בדיקת ברונכוסקופיה בטוחה לאדם שיש לו חשד למלה אינרסטציאלי, ואם הסיכון גובר על התועלת, תודה.

שלום, יש סיכון מסויים בפעולה אך מקובל לעשות אותה במצבים שאינם קשים וכשהמחלה אינה ברורה לפי הסיטי. דורש דיון עם רופא הריאות. כל מקרה לגופו.

18/09/2022 | 22:43 | מאת: יואב

תודה על התייחסותך, שאתה אומר מחלה אינה ברורה בסיטי, יכול להיות שבברונכוסכופיה יראו שזה לא מחלה אינטרסטציאלית? או שבכל מקרה אם בסיטי מופיע שינויים זה בטוח המחלה ומה שנשאר זה למצוא את הסיבה לה?

מנהל פורום מחלות ריאה