האם יכולה להיות דלקת ריאות לאחר חודש וחצי?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/09/2022 | 00:22 | מאת: Zeev

לפני חודש וחצי הצללה לא מוגדרת פראהילארי משמאל חשד לתסנין בlul היום לאחר חודש וחצי מקוררת משתעלת צילוםהטבה בlul הודגם ציור ריאתי מוגבר בבסיס מימיןחשד לתסנין או שארית תסנין הרופאה המליצה levofloxacin 500 vto kt nudהאם לא מוגזם? אין לי חום ופחות משתעלת.

שלום, לא בטוח. יכול להיות שמדובר בזיהום וירלי. בכל מקרה אם אין שיפור ספונטני תוך יום או יומיים כדאי לקחת את הטיפול.

07/09/2022 | 08:59 | מאת: zeev

תודה ד"ר לתגובתך המהירה. יישר כח. בהמשך לשאלתי, אני לקראת טיסה ,לקחתי את הכדור שהומלץ לי ,שמו לבו, האם ייתכן שאחרי כדור אחד ישנה הטבה מאוד משמעותית? לא יודע האם להמשיך הכדורים קראתי שתופעות הלוואי קשות, אולי לא צריך לקחת אם אחרי כדור אחד ישנה הטבה כל כך משמעותית. יש לציין גיל 70 וזקו מדי פעם לונטולין. יתכן וכדור זה מגביר? שאלה נוספת האם צריך סיטי חזה לעשות בגלל סמיכות דלקות הריאות? כמה זמן אחרי לעשות? מאוד מאוד מודה להתייחסותך.

מנהל פורום מחלות ריאה