שאלה בנוגע לאבי בוצע סיטי חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/09/2022 | 09:38 | מאת: גבריאל

שלום רב דר יקר ותודה מראש על המענה אבי בן שבעים לאחרונה סובל מקשיי נשימה ואנו מבצעים בירור אודה לעזרתך בנוגע לתשובה אני מאוד דואגת לו נמצאו שלוש קשריות אחד 5 ממ, 7ממ, ו4ממ באזורים שונים רשום קשרית תת פלאורלית אחד מימין למעלה אחד משמאל למעלה ואחד משמאל למטה מה המשמעות של זה בנוסף שינויים אטלקטטיים בבסיסים , אנדרלים עיבוי דיפוזי בסיכום רשום מספר נוזלים זעירים אודה לעזרתך מה המשמעות של זה אני חוששת לי נורא הוא יקר לי מאוד אז שוב תודה על המענה שלך כל יתר הבדיקה סהכ בסדר רשום שאין בדיקות קודמות להשוואה

שלום, קשריות ריאתיות בגודל הזה הן קרוב לודאי שפירות ומקובל לעשות אחריהן מעקב עם סיטי כעבור מספר חודשים לוודא שהן לא גדלות. גם הממצא באדרנל לא מדאיג.

מנהל פורום מחלות ריאה