קוצר נשימה אחקי קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/08/2022 | 11:56 | מאת: בני

שלום רב חליתי לפני חודש בקורונה די קלה מבחינת תסמינים חום יום אחד וכאבי שרירים ברגליים למחרת, ודווקא הרגשתי שבועיים מצוין רגיל כמעט ועכשיו שלושה שבועות אחרי זה התחיל מצריבה בריאות יום יומיים שחלף ועכשיו זה קושי קל בנשימה ובמאמץ אני אסמטתי לשעבר בילדות ונוטל במידת הצורך ונטולין . הרופא שלח אותי לצילום ריאות שנראה תקין בפענוח ונתן לי רלבר שאני נוטל פעם ביום שלדעתי בפעם השנייה שהשתמשתי דווקא החריף לי אץ הקושי בנשימה. מה ניתן לעשות אני מודאג וזה משבש לי את החיים בימים האחרונים ? תודה

שלום, ממלית שתעשה בדיקת תפקודי ריאה ולהמשיך להשתמש ברלבר. יתכן יציאה מאיזון של מחלת האסתמה בעקבות הקורונה.

מנהל פורום מחלות ריאה