אי ספיקת לב ותקודי ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/08/2022 | 00:32 | מאת: צילום חזה

שלום, אמי סובלת מאי ספיקת לב קלה בתוצאות צילום חזה אחרונה שנעשה בעקבות קשיי נשימה במאמץ קל התוצאה הייתה שנצפו תפליתים פלאורלים הקרדיולוג לפני צילום חזה המליץ על ציתור הרפואת משפחה החליטה לא לשנות מינון של פוסיד (נוטלת יום אחד 1 יום שני 2 וכן הלאה...) מה הרופאה ממליץ?

שלום, מציע לחזור לקרדיולוג לאחר הצילום. במידה שיש התלבטות לגבי צנתור ניתן לפנות לחוות דעת שניה. בינתיים להמשיך טיפול לפי המלצת רופאת המשפחה.

מנהל פורום מחלות ריאה