החרפה של אסתמה ותופעות לוואי מהמשאף

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/08/2022 | 05:59 | מאת: יעקב

שלום אני בן 22 לפני שנה ויותר קיבלתי בהפרש שלחודשיים התקפי קוצר נשימה חריפים שהסתיימו באינלהציה(לפני זה לא היה מכרים שאובחנו כאסתמה) לאחא מכן רופא המשפחה רשם לי שתי סוגי משאפים אחד לטיפול קבוע ושני לטיפול בזמן קוצר נשימה מאז האסתמה פשוט התחילה להיות כל יום והתחילו כאבים בחזה (נראה לי בדרכ אחרי שימוש במשאף) לאחמ רופא ריאות רשם לי רלבר פעם ביום לחודשיים ועד שהוא ניגמר כמעט לא השתמשתי במשאף אחר אבל ברגע שהוא נגמר הכל חזר (עשיתי תור לרופא ריאות אבל התדירות נמוכה) ככ רציתי לדעת האם משאפים יכולים לגרום לשלשולים

שלום, משאפים לא גורמים לשילשולים בדרך כלל. בקש מרופא המשפחה לחדש את המרשם לרלבר עד שתגיע לביקורת.

מנהל פורום מחלות ריאה