תפליט פלאורלי דו"צ מינמלי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/08/2022 | 21:50 | מאת: לילך

שלום וברכה, בת 45. חולת דלקת פרקים מטופלת ביומירה . מעשנת. בוצע mri בנוגע לסיבה אחרת וכתוב כי יש תפליט פלאורלי מינימלית . Ct ראות מלפני שנה ללא קשריות החשודות כפיזור ריאתי משני. ציסטה בודדת בפסגת הריאה . שאר הבדיקה תקינה. אשמח לדעת מה אומר הממצא "תפליט פלאורלי דו"צ מינמלי " ומה עליי לעשות בנושא. תודה

שלום, יכול להיות שהתפליט קשור במצב דלקתי. ממליץ על מעקב אצל הרופא המטפל מאחר שמדובר בתפליט מינימלי שיתכן שישפר גם ללא התערבות.

10/08/2022 | 21:48 | מאת: לילך

תודה מקרב לב! יישר כח על המענה המהיר

מנהל פורום מחלות ריאה