ברונכיטיס ואנטיביוטיקה בצום

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/08/2022 | 11:37 | מאת: דקלה

שלום רב הרופא אבחן שיש לי ברונכיטיס ונתן לי אוגמנטין פעמיים ביום. אין לי חום. יש בעיקר קוצר נשימה וכאב בחזה. אנחנו לקראת ט' באב ותהיתי אם יש לי אפשרות לצום. התרופה ניטלת עם האוכל. אבל האם זה בעיה אם אפספס כדור אחד בבוקר ואקח רק לאחר הצום? האם מותר לי לצום או שזה יזיק לי? אודה לתשובה דחופה

שלום, אני לא רב אבל מצאתי פסיקה מהרב אייל בן דוד -חולה שצריך ליטול גלולות אנטיביוטיקה, ואינו יכול לקחתן בלי לשתות מים, מותר לו לקחתן עם מעט מים.

06/08/2022 | 23:20 | מאת: דקלה

הבעיה שאת האוגמנטין לוקחים עם אוכל... השאלה אם ניתן פשוט לדלג על הכדור בבוקר וכך אוכל לצום. אגב, זה יהיה היום הרביעי של נטילת הגלולות

מנהל פורום מחלות ריאה