עודה בסביבת החומרים כימיים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/08/2022 | 16:47 | מאת: Dd

שלום וברכה.ברצוני לשאלה לגבי עבודה בסביבת אבק מזיק? לאיזה מחלות ריאה זה יכול להוביל? אני יודע שעישון סיגריות מביא לאינפיזמה וחסימת ריאות .למה למשאל יכול להוביל חסיפה לגרפית ,חומרים מרוכבים ,אבק סיבי זכוכית ,אבק של סליקה ?האם מיגון כגון מסיכות ייעודיות יכול להגן מפני חסיפה לחומרים האלו?

שלום, ככלל, חשיפה לאבק מזיק יכולה לגרום למחלות ריאה כמו אסתמה ופיברוזיס. חובה להשתמש במיגון יעיל. פרטים נוספים ניתן למצוא באתר המשרד לבטיחות וגיהות.

מנהל פורום מחלות ריאה