ביקור מושתלת ריאות טרייה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/07/2022 | 13:36 | מאת: א

שלום ד"ר דרור אמי עברה השתלת ריאות לפני כמה ימים (ר"ת שמה הוא ז.מ) כאשר אני בא לבקרה, אני מבצע בדיקת אנטיגן לפני ויושב מרחק של 2-3 מטר עם 2 מסכות. גם אם האנטיגן שלילי. האם יש לך עוד עצה לתת לי מבחינה בטיחותית? אציין עוד שאני נאלץ להגיע ברכבת, בקרון דחוס אנשים שאני היחידי עם 2 מסכות פנים. עד כמה זה יכול להגן מהדבקה? אולי עדיף שכל העת אשתמש בN95?

שלום רב, רפואה שלמה לאמך! אין כללים של 100%. צריך להשתדל כמה שאפשר. כמובן שלא להגיע אם יש תלונות של שיעול, לחה או חום. לדעתי אתה מתנהג בצורה מצויינת ואחראית. אין צורך בדבר נוסף.

מנהל פורום מחלות ריאה