חולת פיברוזיס רייאתי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/07/2022 | 22:08 | מאת: דליה

הנני חולת פיברוזיס רייאתי מטופלת בסלספ סטרואידים אנטיביוטיקה ופעם בשנה מבטרה. בזמן האחרון חובה המון מקרי סחרחורות . אם זה אחרי הליכה או עשייה בבית או הליכה בחוץ. אני נוהגת ללכת בוקר וערב בערך שעה וחצי ביום. בזמן האחרון אני ממש צריכה להאמר ולנוח עד שאני חוזרת למצב שאני יכולה להמשיך וגם אז בקצב מאד איטי.

שלום, כדאי לבדוק את הסטורציה בזמן ההליכה. אם יש ירידה בסטורציה צריך להשתמש בתוספת חמצן. כמו-כן לעשות אקו לב ובדיקה קרדיאלית.

מנהל פורום מחלות ריאה