צילוםםםם חזההההההההההה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/07/2022 | 11:00 | מאת: טלי

שלום בני בן 5 חשוב שלציין שמתפקד בצורה רגילה לחלוטין יש לו שיעול שלא עוזב כבר תקופה של 3 חודשים לפני שלושה חודשים עשה צילום חזה .. הכול תקטין חוץ מהסעיף כזה שדות הריאה : הצללה עדינה על רקע שדה ריאה ימנית .. לסיכום חשד לתסניןןן דלקתי מימין .. אחרי אטביטייקה ממומלץ צילום חוזר .. כבר עשיתי לו צילום מיותר בגיל שנה שהיה תקין לחלוטין ואני לא חוששת מצילום חוזר הוא טופל באנטיביוטיקה. במשך 10 ימים היה שינוי אבל השיעול המשיך להתקדים פשוט פחות .. עכשיו אחרי שסיים טיפול הילד חזר שוב להשתעל .. מה השלב הבא מה צריך לעשות אני מאוד מודאגת .

שלום, זה לא נראה לי מדאיג. מציע להיבדק ע"H רופא ריאות ילדים.

מנהל פורום מחלות ריאה