Ct חזה קרינה נמוחה. קשריות סקל

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/07/2022 | 20:59 | מאת: ללי

שלום לפני שנה במסגרת. בירור של גיהוקים. לפני שנה ביצעתי. Ct. כל גופי. שהדגים לפי פיענוח קשריות זעירות. בגודל. של 3-4. מ״מ. בריאות רופא המליצה לבצע. Ct. חזה בקרינה נמוכה בעוד שנה תוצאה בדיקה לפני כמה ימים בנוסף לקשריות קטנות כתוב מבנה גרמי מוקד סקלרוטי קטן חוליה גבית תחתונה שאלה. מה זה. מוקד סקלרוטי. האם יש מקום לדעגה וקשריות תודה

שלום, אין מקום לדאגה. מדובר בשינויים של העצם עם הגיל ולא ממצא ממאיר חלילה.

מנהל פורום מחלות ריאה