דיפוזיה בגבול התחתון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/06/2022 | 15:14 | מאת: הילה

שלום, בת 41 ללא מחלות רקע ברוך השם. קורונה לפני שנה, יחסית בקלות אך לאחריה הרגשתי שאויר נגמר באמצע הדיבור. חלף כעבור חודשיים. כיום, אולי ללא קשר לקורונה, מרגישה דפיקות לב מהירות גם במנוחה לפעמים. עייפה. עושה פעולה קטנה- ומתנשפת חזק... (אפילו ירידה מהאוטו לבית) אקו לב תקין אקג תקין. ספירומטריה תקינה דיפוזיה בגבול התחתון של הנורמה מצורך קובץ. אשמח להבין את תוצאות הבדיקה בהקשר לתחושות שלי. האם יש קשר? האם ממליצים לי על בדיקות נוספות? (קבעתי תור לקרדיולוג וגם לרופא ריאה! אך ארצה לשמוע גם את דעתך דוקטור בבקשה) תודה

שלום, דיפוזיה יכולה להיפגע ממחלת הקורנה ולעיתים ההחלמה המלאה ממושכת.

מנהל פורום מחלות ריאה