הסבר לפיענוח CT - בוצע לאחר קושי נשימה מספר שבועותצ לאחר COVID 19

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/06/2022 | 09:45 | מאת: גילה

קונסולידציות בפריפרית RML ובלינגולה סביבן הילה של הצללה אמורפית רשתית, הסימפונות ללינגולה מכילים תוכן חלקם אף פקוק ל ידי התוכן, הצללה רשתית רושם כי פריברונכיאלית נראית גם באספקט אינפריורי קדמי של LLL בתוכה עוברים סימפונות מכילי תוכן/פקוקים. הממצאים לעיל יתכנו שארית על רקע תהליך זיהומי בריאות, כיוון שלא מעט סימפונות מכילים תוכן/פקוקים עולה חשד לשילוב עם תמטים ב RML ולינגולה. תודה כרגע יש שיפור בקליניקה

שלום, יש סימני שאריות דלקת בסיטי אך סביר שאם נחזור על בדיקה עוד כחודשיים הם ייעלמו. ממליץ על מעקב.

מנהל פורום מחלות ריאה